IT-support

Rätt kompetens för rätt uppdrag – alltid!


Gemensamt för våra kunder är en önskan om att effektivisera sin supportorganisation för att på så sätt underlätta vardagen för sina anställda vilket ger bättre förutsättningar att bättre fokusera på kärnverksamheten.


IT-bemanning erbjuder sociala och kunskapstörstiga supporttekniker på olika nivåer med god kunskap inom service desk, 1:a och 2:a linjens support samt applikations-support. Vi och våra härliga konsulter är flexibla, vi kan åta oss allt från längre heltidsuppdrag till deltidsuppdrag. Om ni har bara har behov någon gång i veckan eller vill fylla ut er service desk vid toppar, frånvaro, semestrar etc så erbjuder IT-bemanning s.k ambulerande supporttekniker som kan avlasta er supportavdelning med kort varsel.

IT-bemanning erbjuder också service desk som tjänst där vi, utifrån era behov och önskemål anpassar vår leverans. Antingen hjälper vi er remote från våra lokaler där vi har ett härligt, kompentent gäng som supporterar flera av våra kunder eller så tar vi över och driver er service desk i era lokaler. Oavsett vilket val ni väljer så garanterar vi er en flexibel och kostnadseffektiv lösning där ni kan släppa alla delar som har med användarsupport att göra.

Är ert företag i behov av kvalificerade och sociala supporttekniker - tveka inte att höra av er till oss! 

Vill du veta mer?

Jag vill ha hjälp att hitta rätt person till vår verksamhet
Jag är nyfiken på karriärmöjligheter hos IT-bemanning