IT-drift

Vi överträffar alltid våra tidigare framgångar!

För våra kunder är en väl fungerande IT-infrastruktur avgörande, och att eliminera risken för driftavbrott är av högsta prioritet. Att rekrytera tillräckligt kvalificerad kompetens för att underhålla IT-driften kan vara en utmaning - det är tidskrävande och kostsamt, vilket kan leda till försummad underhåll och oplanerade kostnader.

Här kommer IT-bemanning in som en kostnadseffektiv lösning. Vi erbjuder möjligheten att snabbt tillföra den nödvändiga expertisen vid tillfälliga toppar eller som vikarier vid till exempel föräldraledighet. Vi är specialister på att hantera allt från mindre till större driftuppdrag, antingen genom att tillhandahålla konsulter med specifika expertområden på konsultbasis eller genom att erbjuda en service enligt en tydligt definierad SLA (Service Level Agreement) som klart och tydligt beskriver omfattningen av uppdraget, tillgänglighet, svarstider, ansvarsområden med mera, till en fast månadskostnad.

Är ert företag i behov av kvalificerade och samarbetsvilliga IT-drifttekniker? Tveka inte att kontakta oss! Vi är här för att säkerställa att er IT-miljö är i säkra händer och att ni alltid kan lita på oss för enastående service och support.

Vill du veta mer?

Jag vill ha hjälp att hitta rätt person till vår verksamhet
Jag är nyfiken på karriärmöjligheter hos IT-bemanning