IT-support

Rätt kompetens för rätt uppdrag – alltid!

Våra kunder strävar efter att optimera sin supportorganisation för att ge deras medarbetare en smidigare vardag och möjlighet att fokusera på kärnverksamheten.

På IT-bemanning hittar ni engagerade och kunniga supporttekniker på olika nivåer med expertis inom service desk, 1:a och 2:a linjens support samt applikationssupport. Tillsammans med våra fantastiska konsulter är vi flexibla och kan anpassa oss efter era behov - vare sig det gäller långsiktiga heltidsuppdrag eller deltidsuppdrag. Vi erbjuder även ambulerande supporttekniker för att avlasta er supportavdelning vid behov av extra resurser, oavsett om det är vid hög belastning, frånvaro eller under semestertider.

Förutom att erbjuda kvalificerad personal tillhandahåller IT-bemanning även en Service Desk som en tjänst. Vi skräddarsyr vår leverans utifrån era specifika behov och önskemål. Antingen kan vi stödja er på distans från våra egna lokaler med vårt kompetenta team som redan hjälper flera av våra kunder, eller så tar vi över och driver er Service Desk på plats hos er. Oavsett vilket alternativ ni väljer, kan ni vara trygga med att vi erbjuder en flexibel och kostnadseffektiv lösning där vi tar hand om alla aspekter av användarsupporten.

Är ert företag i behov av kvalificerade och sociala supporttekniker - tveka inte att höra av er till oss!

Vill du veta mer?

Jag vill ha hjälp att hitta rätt person till vår verksamhet
Jag är nyfiken på karriärmöjligheter hos IT-bemanning